Sfeer

Sfeer

vrijdag 6 maart 2015

Lentekriebels

Door het mooie weer dat voor dit weekend voorspeld is heb ik toch wel last van lentekriebels en heb ik bij het tuincentrum viooltjes gekocht. In de tuin wil ik graag weer een beetje kleur. Bij het tuincentrum was men goed voorbereid op mooie dagen met een grote keuze aan viooltjes. Ik heb 2 gevulde mandjes meegenomen en 2 traytjes om een paar tuinpotten mee te vullen. Eén mandje heb ik in de voortuin geplaatst en dat gaf direct een vrolijke en gezellige aanblik.

Bij de plaatselijke super, die van Hallo J......, viel mijn oog op een dit vrolijke lente setje en dat kon ik toch ook niet weerstaan. Ik zei het al, ik heb echt last van lentekriebels.

Ook in huis ben ik druk geweest. Nu het zonnetje toch weer regelmatig naar binnen schijnt was het ook weer nodig om de boel weer eens lekker op te frissen. Als je dan toch al bezig bent dan wordt de styling ook afgestemd op het nieuwe seizoen.

De fles op dit plaatje is een oude jeneverfles van Bols en vond ik bij de kringloopwinkel. Ik ben zelf geen liefhebber van jenever, doe mij maar Limoncello! Op de foto lijkt deze fles glimmend maar dat is in het echt niet zo. Ik twijfel erover of ik de fles zal bewerken maar dat laat ik laat even bezinken. 
Een week of zo geleden heb ik een leuke krans gemaakt met de volgende materialen: een strokrans, een restje kalkverf, bolletjes en mos. 


Met de lentekriebels in mijn bol heb ik bij Carola van Vliet, van  Landelijk en sober wonen een paar leuke aankopen gedaan. Omdat zij niet ver van mijn woonplaats woont ga ik meestal bij haar langs als ik iets leuks in de webshop gezien heb en graag wil aanschaffen. Carola heeft haar garage prachtig verbouwd in een sobere stijl en dient als afhaalpunt voor haar webwinkel. Voor mij is het een ware snoepwinkel. Ik kom dan ook meestal thuis met meer spullen dan dat wat ik wilde kopen. Ook nu was dat weer het geval. Ik ging voor een prachtig wandornament maar zag ook nog een mooie wandkandelaar en een luikje. Alle spullen hebben een plekje in mijn huis gekregen. Helaas is het me nog niet gelukt om een goede foto van het wandornament te maken, dus het wandornament laat ik een andere keer zien.Ook in de andere webshops, bij de meeste van jullie wel bekend, zie ik prachtige spullen. Maar helaas kan ik daar vanwege de afstand niet makkelijk even langs om mijn bestelling op te halen. Natuurlijk kan het ook afgeleverd worden maar ik wil graag zien en aanraken wat ik koop. Waarschijnlijk ben ik daarin gewoon ouderwets.

De afgelopen week was voor mij een week met een gouden randje. Afgelopen maandag heb ik met succes de scriptie van mijn studie HBO SPD Bedrijfsadministratie verdedigd en daarmee mijn studie afgerond. Ook op werkgebied zit er ook iets nieuws aan te komen. Dit is nog niet helemaal rond en daarom vertel ik nog niet wat en waar maar één ding is zeker, ik ga het hartstikke druk krijgen en ik heb er heel veel zin in.

Voor het weekend wordt er zonnig weer verspeld en daar ga ik zeker van genieten. Lekker buiten in mijn tuin rommelen en........ morgen naar Esatto. Dat wordt genieten......

Fijn weekend allemaal!

Groetjes, Margo


12 opmerkingen:

 1. Ziet er allemaal weer sfeervol uit. De wandkandelaar is geweldig! Met het mooie weer op komst beginnen ook hier de lentekriebels te komen. Prettig weekend !
  Groetjes, Corine van de Pas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Margo,

  Vanmiddag nam ik bij het tuincentrum ook violen mee, nu de temperatuur omhoog gaat begint het bij mij ook te kriebelen hoor. Wat heb je mooie aanwinsten bij Carola gekocht. Ze heeft inderdaad hele mooie spullen, dus je loopt wel een bepaald risico wanneer je naar haar toe gaat ;-). Dat geldt morgen natuurlijk ook voor Esatto. Een hele mooie winkel, waar we jammer genoeg ver vandaan wonen. Anderhalf jaar geleden hebben we het gecombineerd met een bezoek aan het strand.

  Veel plezier morgen en een fijn weekend. Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allereerst van harte gefeliciteerd dat je scriptie goed verdedigd hebt en afgerond! Ben zeer benieuwd wat je gaat doen op werkgebied! Maar daar gaan we meer van horen. Wat ik ook leuk vind is dat je blij bent met je aankopen. Ik wist al waar ze beland waren maar nu zie ik ze ook ( op foto) Leuk hoor. Morgen heel veel plezier bij Carla van Esatto, doe ze de groeten en weet nu al dat je een leuke dag hebt! Liefs Carola

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh ja de tuincentra gaan het superdruk krijgen dit weekend, zeker weten!
  Leuke nieuwe spullen weer en geweldig hoordat je je studie succesvol hebt afgerond.
  Veel plezier bij Esatto.

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie wandkandelaar met het ruwe hout.
  Fijn weekend,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lentekriebels.....Vond je via via.....zo sfeervol hier....
  Ga je graag volgen.

  Fijne weekend

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met het mooie weer van vandaag krijgt een mens zin om alles weer eens op te fleuren .
  Mooie aankopen heb je gedaan bij Carola , gelukkig voor mij dat ik er niet kort bij woon , of ik kocht mij ook blut.
  En naar essatto , daar wil ik ook graag eens naar toe maar heb gekeken , het is meer dan twee uur rijden , jammer.
  Geniet nog van het mooie weer.
  Groetjes
  Christel ,Garcyasplace,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kandelaar heb je gekocht zeg..prachtig.
  Gefeliciteerd met het succesvol verdedigen van je scriptie.
  Fijn Weekend.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige spullen heb je bij carola gekocht. Veel plezier bij esatto!
  Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog geen tijd voor het tuincentrum gehad, maar het kriebelt hier ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijke voorjaarsfeer ... natuurlijk gefeliciteerd met je scriptie, doe het je niet na ben meer van het creatieve hahaha ... prachtig je kandelaar een mooie aankopen waar je weer lekker kan genieten ... wens je een fijne week geniet ervan ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk hè die lentekriebels.
  Mooie spullen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen