Sfeer

Sfeer

woensdag 3 januari 2018

Terugblik 2017 - Vulling verkooppagina - Plannen 2018

Het is heel lang geleden dat ik een nieuwe post geschreven heb. Ik mag wel zeggen dat 2017 een heel druk jaar is geweest en dat het aan tijd ontbrak om regelmatig een nieuwe post te schrijven. Begin 2017 ben ik gestart met een nieuwe baan. Dat is in het begin altijd even wennen maar ik ben heel blij met mijn rol en uitdagingen en de vele aardige collega's. Omdat ik in mijn functie aan projecten werk zijn mijn dagen nooit hetzelfde en hectisch. Daar hou ik wel van.

In de loop van het jaar merkte ik echter dat de combinatie werk en een webshop toch iets te veel werd en met pijn in het hart heb ik na goed nadenken in de zomervakantie besloten te stoppen met de webshop Casa di Narda. Zo gaat dat in het leven. Als er iets nieuws op je pad komt dan moet je vaak iets anders loslaten. Op de verkooppagina van deze blog heb ik echter nog prachtige sobere woonaccessoires uit de webshop geplaatst. Mocht je nieuwsgierig zijn, de verkooppagina staat linksboven in het scherm of klik op de link hiernaast: verkooppagina

Mijn passie voor interieur zal echter altijd blijven. En daar ben ik in 2017 ook druk mee geweest. Onze slaapkamer kon wel een opknapbeurt gebruiken en omdat ons bed ook aan vervanging toe was hebben we dit gecombineerd. Bij Swiss Sense hebben we een prachtige boxspring gekocht. Bij de vestiging Reijerwaard (Barendrecht) werden we op een zeer prettige en vakkundige manier geadviseerd door een beddenspecialiste en hebben we een weloverwogen keuze kunnen maken. Inmiddels slapen we al een paar maanden in dit bed en hebben we ervaren dat het een heerlijk bed is. Goed advies is echt goud waard.

We hebben gekozen voor een boxspring met een gecapitonneerde achterwand en een uitvoering in een zwarte linnen stof. Klassiek in een stoere stof en kleur. Op het bed ligt een donkergrijze bedsprei en de sierkussens heb ik bij Anita van #DeMeidenmuts laten maken. Anita heeft deze voor mij in dezelfde kleur als de wanden gemaakt.


Omdat de wanden van ons huis al gestuct waren bij de bouw van het huis kon ik direct aan de slag met kalkverf. Na een grondlaag met corifondo heb ik twee lagen kalkverf aangebracht in mijn favoriete kleur Corno. Ik ben nog steeds dol op kalkverf en inmiddels bedreven in het aanbrengen van deze verf. Bij kalkverf gaat mijn voorkeur uit naar het merk Carte Colori. De verf is makkelijk te verwerken en heeft een prachtige matte uitstraling.Nadat het bed besteld was zijn we op pad gegaan voor nieuwe nachtkastjes. Als liefhebber van de sobere woonstijl moesten de nachtkastjes natuurlijk ook in deze stijl zijn. Hiervoor ben ik geslaagd bij #HuisjeSfeer. Bij Huisje Sfeer heb ik de nachtkastjes op maat laten maken. Samen hebben we een ontwerp gemaakt en daarmee zijn ze aan de slag gegaan. Ik vond het best spannend want je weet niet of het eindresultaat ook dat is wat je graag wilt hebben. Ze zijn prachtig geworden en geheel in de sobere woonstijl.


Ook de oude ladenkast moest vervangen worden door een exemplaar in de juist stijl. De ladenkast is ook door Huisje Sfeer op maat gemaakt.


En dan volgt nog de styling. Hiervoor heb ik accessoires uit de webshop gebruikt zoals de balusterlampen op de nachtkastjes en het prachtige oude houten bankje.


Op de foto kan je zien dat ik de verwarming mee geverfd heb zodat deze niet meer opvalt.
Op het bankje ligt een antraciet grijze plaid, ook uit de webshop. De accessoires op de foto's hieronder waren al in mijn bezit.Inmiddels staan we aan het begin van 2018. Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar gaat brengen. We hebben plannen om het e.e.a. in onze tuin op te knappen. Dat is hard nodig omdat de bestrating verzakt is en opgehoogd moet worden. Voor mij de perfecte gelegenheid om veranderingen aan te brengen. Maar ik ben er nog niet uit hoe het moet gaan worden. Zoveel keus. Herkennen jullie dit?

Op kookgebied, mijn andere passie, wil ik me meer gaan toeleggen op verse producten. Koken met groenten en kruiden en minder vlees. Ik ben geen vegetariƫr maar de manier waarop we dieren houden voor onze vleesconsumptie baart me zorgen. Dit moet en kan anders maar dan moeten we ons eetgedrag veranderen. Voor een ander kan ik dit niet beslissen maar wel voor mezelf en dat ga ik dus ook doen. Ik ben er al mee begonnen. Mijn voornemen is om hierover regelmatig in mijn blog te schrijven. Groentegerechten zijn zo lekker!

Verder wil ik meer wandelen in de natuur. Voor mijn werk zit ik veel achter een beeldscherm, daar kan ik niet veel aan veranderen. Wat ik wel kan aanpassen is hoe ik mijn vrije tijd besteed. In de weekenden en vakanties wil ik dus meer de natuur in. Naar de bossen, vennen of duinen. Bewegen in de buitenlucht. Heerlijk! We zullen zien of dit gaat lukken.

Wat zijn jullie plannen voor 2018?

Tot de volgende keer.

Groet, Margo

P.s. Ik vind het hartstikke leuk als jullie een berichtje achterlaten na het lezen van deze post.2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je weer een post hebt geplaatst Margo! Aangezien het al na middennacht is, hoop ik je post binnenkort een keer aandachtig te lezen. Voor nu welterusten!

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er allemaal weer super uit. Goed weekend
    lieve groet Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen